Lisa de Bree

Ulu jewelry is een minimalistisch sieraden label met een avontuurlijke uitstraling. De sieraden zijn een mix van een vrije en open lifestyle met verfijnd en tijdloze ontwerpen die toegankelijk zijn voor iedereen. Alle ontwerpen worden handgemaakt door goudsmid Lisa de Bree.

 

Geïnspireerd door haar reis in Bali heeft Lisa het sieraden merk Ulu jewelry opgericht. Ulu (bekend van de stad Uluwatu) legt de connectie tussen inspiratie, die ze haalt uit het eiland Bali waar de surf, vrijheid en lifestyle voor haar heel belangrijk is en de productie, het handgemaakte van haar sieraden in Leiden.

 

Daarnaast is er ook een kleine samenwerking ontstaan met de goudsmeden in Bali. Inmiddels zijn een aantal van Lisa haar ontwerpen in productie gegaan in Bali. Deze Bali collectie is ook terug te vinden op de website, met vermelding erbij.

 

Lisa werkt vanuit haar eigen atelier in een oud schoolgebouw in Leiden. Hier werkt ze al haar creatieve processen uit tot eigen sieraden. Overigens zul je haar atelier zelden opgeruimd zien, zo ligt alles altijd binnen handbereik.

 

Wil je meer van Lisa en haar sieraden weten? Volg dan de Instagram of stuur een berichtje!

P.s. Omdat alle producten handgemaakt zijn, kunnen er soms wat kleine verschillen zichtbaar zijn in de producten.

Alle producten zijn gemaakt van 925 sterling zilver, zilver goldplated of 14k goud.

The desire to create is one of the deepest yearnings of the human soul